Een eigen krant of magazine uitgeven? Uw sponsored magazine? Romeo Delta helpt u het gratis te realiseren!

Interesse om kosteloos een eigen magazine uit te geven?

Laat uw gegevens achter en wij nemen graag contact op om u vrijblijvend te informeren!

Kan ik een eigen magazine of krant uitgeven?

Jazeker, u kunt met hulp van Romeo Delta in veel gevallen een magazine of krant volledig kosteloos uitgeven als sponsored magazine!

Stel; u wilt uw eigen bedrijfsmagazine uitbrengen of u wilt iets speciaals voor een jubileum, maar geen kosten maken. Een sponsored magazine is een perfecte oplossing! Romeo Delta helpt u namelijk graag om op professionele wijze een magazine of krant uit te geven. Het is onze passie en specialiteit. Al meer dan 28 jaar realiseren we voor onze opdrachtgevers gratis tijdschriften en kranten.

Hoe gaan we te werk? U levert de teksten en het bijbehorende beeldmateriaal en wij verzorgen de rest. Onze verkopers gaan aan de slag om passende commerciële boodschappen te verzorgen. Acquisitie gebeurd op professionele wijze telefonisch of we gaan op afspraak. We verzorgen de vormgeving (dat aansluit bij uw huisstijl), helpen u met de bladformule, papierkeuze en laten de uitgave drukken. Vervolgens verspreiden we uw krant of magazine huis-aan-huis of leveren we het bij u af. Deze wijze van uitgeven wordt sponsored genoemd. Vandaar de term sponsored magazine. Door de inkomsten aan reclamegelden kunnen we kostenneutraal uitgeven. Een mooie win-winsituatie. Waarom een eigen magazine of krant? Heeft uw bedrijf of organisatie iets te vieren? Zoals een jubileum, een verbouwing, nieuwbouw of gaat u verhuizen? Of Lanceert u een product of dienst? Maak het onvergetelijk met uw eigen professionele magazine!

 • Een eigen tijdschrift (of krant) is uitstekend ter ondersteuning van uw marketingactiviteiten en bedrijfspromotie.
 • Het vergroot de naamsbekendheid, inspireert en creëert bovendien goodwill bij uw klanten en medewerkers. Vertel het verhaal van uw organisatie of onderneming.

Specialisaties Romeo Delta heeft heel diverse opdrachtgevers en natuurlijk helpen we ook u graag met uw uitgeef plannen. Onze specialisaties zijn:

 • Studiegidsen voor opleidingscentra
 • Publicaties voor zorginstellingen
 • Theaterbrochures
 • Uitgaven voor belangenverenigingen van senioren
 • Brochures voor evenementen en festivals
 • Jubileummagazines / openingsmagazines
 • Jaarverslagen

Romeo Delta kan voor ieder bedrijf of organisatie een medium realiseren. Dat kunnen 750 flyers zijn of 2.500 presentatie-magazines maar ook 1.500.000 huis-aan-huis kranten. Benieuwd naar hoe we u kunnen helpen of gewoon een keer sparren? Bel met René of Richard op 0544-35 22 35

Ledenmagazine

Met een eigen ledenmagazine informeert u uw achterban over nieuws en ontwikkelingen. Met een fysieke uitgave geeft u het lidmaatschap meer meerwaarde en betrokkenheid bij 'de club'.

Jubileummagazine

Een jubileum is een belangrijke mijlpaal voor uw bedrijf en dat mag gevierd worden. In uw jubileummagazine staat u stil bij de historie en blikt u vooruit naar de toekomst.

Corporatemagazine

U bent trots op uw bedrijf, op uw diensten en op uw team. In een corporatemagazine kunt u aan uw klanten en partners laten zien waarom.

Hoe gaan we te werk?

BRAINSTORMEN

Hoe gaat uw publicatie eruit zien? Bedenk de volgende punten:

 • Wie wilt u bereiken? Ofwel, wie is uw doelgroep?
 • Moet het een krant of magazine worden? Wordt het een glossy, ledenmagazine, bedrijfsmagazine of bijvoorbeeld een brochure? Wat wordt het formaat?
 • Hoe gaat de inhoud eruit zien? (bedenk de bladformule)
 • Bepaal de onderwerpen en de stijl. Tieners worden immers anders aangesproken dan ouderen. (Tip: verzamel voorbeelden van magazines of kranten die u aanspreken)
 • Oplage: hoeveel uitgaven moeten er gedrukt en verspreidt worden?
 • Bepaal de frequentie of is het een eenmalige uitgave?

Kortom, brainstormen om de basis voor elkaar te hebben. Uiteraard kunnen we u hiermee helpen.

STAPPENPLAN

Via een helder stappenplan komt een uitgave tot stand. In grote lijnen worden de volgt het de volgende punten:

 • Planning / draaiboek (Zo ziet u wanneer iets klaar moet zijn. Om tijdig te verspreiden zijn strakke deadlines noodzakelijk)
 • Tekstschrijven (Verhalen die we willen lezen, we helpen graag!)
 • Fotografie (Een beeld zegt meer duizend woorden, onderschat niet de kracht van goede beelden.)
 • (optioneel) Acquisitie (Verkoop van advertentieruimte is een vak apart, Romeo Delta is hierin specialist.)
 • Grafische vormgeving (Vanzelfsprekend goede vormgeving is kunst…)
 • Drukwerk (We kennen onze pappenheimers voor de beste deal)
 • Verspreiding

Romeo Delta kan voor ieder bedrijf of organisatie een medium realiseren. Dit kunnen 750 flyers zijn, maar ook 2.500 presentatie-magazines of 1.500.000 huis-aan-huis kranten. We verzorgen daarbij het gehele traject en nemen u al het werk uit handen.

Hoe kan Romeo Delta helpen?

U wilt uw eigen tijdschrift of uw eigen krant uitgeven? Of u denkt erover na om zelf een brochure te maken of folder te laten ontwerpen? Romeo Delta helpt u graag. Romeo Delta heeft al meer dan 28 jaar ervaring in het uitgeven van tijdschriften, kranten, boeken, flyers en brochures. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een bedrijfsfolder (bedrijfspresentatie), feestkrant, jubileummagazine, informatiefolder en reclamefolder maar ook voor een onlinemagazine of digitaal magazine. Wat uw wens ook is, we maken het voor elkaar! We zorgen voor een persoonlijke begeleiding en staan garant voor de hoogste kwaliteit.

Onze klanten aan het woord


Een blad maken is een samenspel van de nodige partijen. Partijen die niet zonder elkaar kunnen. Geen redactie zonder advertenties en omgekeerd. Hoe beter het samenspel, des te beter wordt het blad! Met Romeo Delta werkt dat samenspel heel goed. Als Uitgever van Senioren Limburg neemt het team van Romeo Delta ons heel veel werk uit handen. Zij zorgen voor het hele traject van vormgeving en exploitatie. KBO Limburg zorgt voor de redactionele inhoud. Daarin trekken we samen op en proberen we elkaar ook steeds te versterken. Erg prettig om met deze professionele organisatie samen te werken. Samen zetten we echt een mooi blad neer voor senioren!

Joan Raaijmakers - KBO Limburg

Wij zijn erg blij met het eindresultaat, met gepaste trots delen we onze opleidingsmagazines (studiegids) uit tijdens open dagen, beurzen en andere evenementen! Romeo Delta is een partner die snel schakelt, ook op het moment dat er nog even snel iets aangepast moet worden.

Jeffrey Rispens - Tetrix Techniek opleidingen

We werken naar volle tevredenheid samen met Romeo Delta. Ze zijn betrokken, communiceren duidelijk en werken accuraat met als resultaat al drie jaar op rij een prachtig Huis-aan-Huis magazine met alle informatie over onze zwembaden!

Iris Dijkhuizen - Woerden Sport

JA! Ik ben geïnteresseerd in een (gratis) eigen krant of magazine.

Laat uw gegevens achter en wij nemen graag contact op om u vrijblijvend te informeren!

Werenfriedstraat 1 7136 LZ ZIEUWENT T: 0544 - 35 22 35 E: info@romeodelta.nl